Allmänna vilkor

Vi på APACS-Sweden jobbar för att alltid ha nöjda kunder. Har du frågor eller problem så ska du alltid kontakta oss så vi kan hjälpa dig så du blir nöjd.

För att handla av oss ska du vara 18 år fyllda eller ha målsmans godkännande. Inga frakter går till personer under 18 år, då skickas produkterna till målsman. När du beställer av oss godkänner du våra köpvillkor och intygar att dom uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Vi på APACS-Sweden levererar bara inom Sverige. Vill du ha leverans utanför Sverige så måste du kontakta oss via e-post eller telefon.

Kontakt uppgifter

Vi på APACS-Sweden kan kontaktas vi e-post, info@apacs-sweden.se eller på telefon 0725 58 62 75. Vi svarar så fort som möjligt

Priser

Våra priser i webbshopen är inkl.moms. Vi uppdaterar priser löpande och kampanjer kan förekomma. Dom shoppar som har APACS i sitt sortiment har fri prissättning.

Betalning

Alla våra ordrar betalas mot faktura med 30 dagars betaltid. Är inte fakturan betald i tid så skickas en betalningspåminnelse med 59 kr påminnelseavgift.

Frakt

Vi har fri frakt vid ordrar över 799 kr.

Vi har också lager i Asarum där det går att hämta upp era produkter.

Vi är också ute mycket och tävlar så kan också ta med era produkter till tävlingar om det går att synka ihop.

Leverans och lagerhållning

Vi på APACS-Sweden lagerhåller alla de produkterna som finns i denna webbshop i Sverige. Men i händelse av att varan tagit slut på vårt lager så kontaktas du via e-post eller telefon. Skulle varan utgått så kontaktar vi dig och föreslår ett liknande alternativ. Om varan utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är APACS-Sweden inte skyldiga att tillhandahålla varan.

Vi packar alla ordrar inom 1-2 arbetas dagar och sedan tar frakten 1-3 dagar vanligtvis.

Vi leverarar bara inom Sverige. Vill du ha leverans utanför Sverige måste du kontakta oss innan du lägger din order.

Extraordinära händelser

Vid händelser som inte APACS-Sweden kan råda över så som, strejk, naturkatastof, nya lagar och liknande så kontaktas du av oss för att komma fram till en lösning som båda parterna är nöjda med.

Om sådan försening skulle överstiga 1 månad har såväl du som APACS-Sweden rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

Retur, bytesrätt och reklamation

Du har rätt att ångra ditt köp i upp till 14 dagar. För att ånga ditt köp ska du skicka ett skriftligt meddelande till info@apacssweden.se.

Du har rätt att öppna en vara och testa storlek, på tex skor och kläder, men inte ta bort lappar från kläder eller provspela med skorna. Du får inte heller stränga ett rack som leveraras osträngat, ta bort plast från hantaget eller spela med ett rack som leverarats. Om du gör det eller på annat sätt använder en vara utöver vad som krävs för att undersöka den så kommer avdrag för skälig värdeminskning enligt lagen om distansavtal att göras vid retur. Beroende på produkt kan värdeminskningen vara betydande om den använts vid sportutövande.

Vid utövande av ångerrätten betalar du returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten till och med att APACS-Sweden åter mottagit varan. Om du skickar tillbaka varorna ska du därför emballera dom i fint skick och i originalkartong. Varan ska skickas eller lämnas i retur inom två veckor räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt inkommit till APACS-Sweden.

Varor som är specialtillverkade eller anpassade efter konsumentens anvisningar är exkluderade ångerrätten. Detta gäller t.ex. även racket som är uppsträngad efter specifika önskemål eller kläder med eget tryck.

Återbetalningen kommer att ske så fort som möjligt och alltid senast 14 dagar från och med den dag då vi mottagit varan i retur.

Vid retur ange alltid ditt namn, din adress och annan relevant information.

Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om du tar emot en vara som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss via e-post info@apacs-sweden.se. Tänk på att du måste lämna ett meddelande till oss med information om felet “inom skälig tid” efter det att du upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader från det att du upptäckt felet har du reklamerat inom skälig tid. När vi mottagit den vara som du vill reklamera kommer vi att ta ställning till om det rör sig om ett fel på varan. Om det rör sig om ett fel kommer vi att ersätta dig så snart som möjligt. Vid godkänd reklamation står vi för frakt och omkostnader kring varan du har reklamerat. Observera att reklamationer för badmintonracketar som varit strängade hårdare än maximal godkänt tryck ej accepteras. För att kunna avgöra det krävs att reklamerad racket lämnas med strängningen intakt. Reklamationer för badmintonracketar med avlägsnade strängar godkänns ej.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.